Words

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani. Dan sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya), nescaya akan dijadikan baginya jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkannya). Serta memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas hatinya. Dan (ingatlah), sesiapa berserah diri bulat-bulat kepada Allah, maka Allah cukupkan baginya (untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala perkara yang di kehendakiNya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu. (Ayat 2 & 3 Surah At-Talaq)

Followers

Saturday, September 8, 2012

Mix & Match


As'salammualaikum w.b.t,

PHEWW!!! Selesai sudah sesi penggambaran bersama model terbaru SHW dan proses pengeditan gambar-gambar pakaian kaum hawa yang akan jual di Blog SHW…

Ingatkan kerja-kerja mengedit ni senang jer, tapi hakikatnya kena banyak imaginasi dan kretif. So inilah hasilnya penggambaran yang dah diedit untuk promosi pakaian-pakaian kaum hawa ni (Harap gambar-gambar jelas pada penglihatan korang).

Untuk permulaan ini (test market), aku hanya akan mempromosikan 5 jenis pakaian yang dipilih sendiri oleh Nini dan Mimi. Memandangkan aku just nak test market so, kuantitinya juga tak banyak hanya ada 1 helai untuk setiap corak (so siapa cepat dia dapatlah). Kalau mendapat tempahan yang menggalakan, di masa hadapan aku akan tambah kuantiti dan pelbagaikan corak-coraknya.

Pelbagai gaya dan cara pemakaian dapat dihasilkan sekiranya korang kreatif. 

Sebarang pertanyaan sila tinggalkan comment anda.
Nak tengok jenis dan corak Chiffon Blouse yang dijual di SHW (KLIK DISINI)
Untuk tempahan sila lengkapkan borang yang telah disediakan (KLIK DISINI)

Sokongan Clikers dan rakan-rakan amat diharapkan untuk membantu perniagaan ini berkembang.

Sekian

No comments: