Words

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani. Dan sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya), nescaya akan dijadikan baginya jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkannya). Serta memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas hatinya. Dan (ingatlah), sesiapa berserah diri bulat-bulat kepada Allah, maka Allah cukupkan baginya (untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala perkara yang di kehendakiNya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu. (Ayat 2 & 3 Surah At-Talaq)

Followers

THE TEAM


RUANGAN INI DIBUAT KHAS UNTUK AKU MEMPERKENALKAN AHLI-AHLI DALAM SEVENHEAVENWARDROBE INI YANG TELAH BANYAK MEMBANTU AKU DALAM KELANCARAN PERJALANAN BLOG INI.SYAIFUL AMRI BIN HASSAN.

 AKU MERUPAKAN BLOGGER UNTUK BLOG SEVENHEAVENWARDROBE NI. 

 KONSEP YANG AKU KETENGAHKAN DI BLOG NI IALAH "PERSONAL BUSINESS" IAITU TEMPAT DIMANA AKU BERRKONGSI MAKLUMAT DAN BERNIAGA SECARA ONLINE. 

 SO JEMPUTLAH UNTUK TENGOK BARANG-BARANG YANG AKU JUAL DI SINI, MANA TAU ADA YANG BERKENAN BOLEH TEMPAH.

 KENAPA AKU NAK BUKA GERAI ONLINE NI, SEBAB KALAU DILIHAT SEKARANG NI BANYAK BLOGGERS YANG BERJAYA DENGAN PERNIAGAAN BERBENTUK ONLINE NI. SO APA SALAHNYA UNTUK AKU MENCUBA.
SHAMSHIDATUL MAZIYAH BINTI SAMSUDIN

 KAMI BERKENALAN SEMASA DI I-CIMB (M) SDN BHD DULU. BETUL ORANG KATA KATA DAH  JODOH  TU TAK KE MANA, KAMI BERKAWAN SELAMA HAMPIR SETAHUN SEBELUM MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MENDIRIKAN RUMAHTANGGA.

 SEORANG YANG TEGAS DAN PERAMAH, SO LEPAS JER BERKAHWIN DENGAN NINI SEMUA PERKARA YANG SELALU AKU BUAT SEMASA BUJANG DIPANTAU RAPI OLEH NINI. CONTOHNYA KALAU DULU BAJU KOTOR MAIN LAMBAK JER TAPI SEKARANG DAH ADA BAKUL UNTUK BAJU KOTOR.

 NINI JUGA MERUPAKAN SEORANG YANG SENANG UNTUK DIBAWA BERBINCANG, KEBANYAKAN PERKARA-PERKARA DI DALAM BLOG NI SELALUNYA AKU MINTA PENDAPAT NINI.

BARU-BARU NI, AKU BUAT SEBUAH BLOG UNTUK NINI BERKONSEPKAN MASAKAN. SO KEPADA KORANG YANG MINAT MEMASAK, JEMPUTLAH KE WWW.GHERAININI.BLOGSPOT.COM. KORANG BOLEH SHARE RESIPI MASAKAN DAN NINI JUGA ADA MENJUAL KEK. 
SHAMIMI MAZWANI BINTI SAMSUDIN 
  
 INI MIMI MERUPAKAN ADIK KEPADA NINI MERANGKAP ADIK IPAR AKU. BARU JER HABIS BELAJAR KAT UITM SHAH ALAM DAN SEKARANG NI BEKERJA DI SANA.

SELALUNYA KALAU AKU NAK BELI STOK-STOK BARU, AKU DENGAN NINI AKAN BAWA MIMI NI SEKALI SEBAB DIA NI KIRA “UP TO DATE” SIKIT PASAL FASHION-FASHION NI.

 SEVENHEAVENWARDROBE SANGAT BERUNTUNG SEBAB ADA DIA NI, KAWAN-KAWAN DIAPUN RAMAI GAK. SO SAMBIL TOLONG AKU CARI BARANGAN UNTUK DIJUAL SAMBIL MEMPROMOSI BLOG INI KAT KAWAN-KAWAN DIA.
NUR SYAIDA BINTI HASNI

 CALON MENDUDUKI SPM TAHUN 2012 INI MERUPAKAN ANAK BUAH AKU DAN NINI.SEORANG YANG PERAMAH DAN PERIANG, CAKAP SIKIT GELAK… CAKAP SIKIT GELAK…

 JASA DIA KAT SEVENHEAVENWARDROBE NI CUKUP BESAR, TAKDER DIA NI SUSAH JUGA NAK BUAT KERJA. SO DIA NI MERUPAKAN PEMBEKAL KAMERA KEPADA BLOG NI. MAKLU MLAH PAKCIK MAKCIK DIA MASIH TAK MAMPU NAK BELI KAMERA-KAMERA CANGGIH INI.

 KEBANYAKAN GAMBAR-GAMBAR DI BLOG INI MENGGUNAKAN KAMERA SYAIDA INI, SO TERIMA KASIH YER…

 LUPER PLAK, SYAIDA NI JUGA MERUPAKAN MODEL SAMBILAN (TANPA GAJI) KAT BLOG INI.  

MOHD ASHRAF BIN HASSAN

INI ADIK AKU, DIA NI PUN BARU JER HABIS BELAJAR KAT UITM SHAH ALAM. BELUM DAPAT KERJA LAGI SO KIRA PENGANGGUR SEMENTARALAH.

 SO MEMANDANGKAN DIA NI BANYAK KAWAN SO TUGAS DIA KAT SEVENHEAVENWARDROBE SENANG JER… CUMA SURUH KAWAN-KAWAN DIA JOIN/REGISTER JER KAT BLOG NI.

 TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK BRO…


No comments: